tuggmotstånd.png

Hallå, där.

Jag heter Amanda Ekström och 2020 blir det tionde året jag jobbar som fotograf. Under åren har jag plåtat allt från bröllop till event, men i dagsläget jobbar jag främst med mitt projekt Tuggmotstånd. Där visar jag kroppen så som den ser ut, varken mer eller mindre. 

Tanken kom till mig redan 2017 men möttes då av stor kritik. Kanske var vi inte där, än. Kanske låg det inte rätt i tiden. Men sommaren 2019 hann vi nog ikapp, fångade, vred ur, allt det där som vi hade missat - för där någonstans fick jag möjligheten att börja arbeta med detta på heltid.

Jag har en högskoleexamen i journalistik och medieproduktion, flera timmar som coach i ungt företagande samt en brinnande ex-karriär som clown på semesterorter i ryggen. Idag konsultar jag som projektledare och fotograf åt företag som känner att de vill bli mer inkluderande. Det händer att jag ställer ut, och några av mina verk har jag tryckt upp i print-form, för vem som helst att dekorera väggen med. 

Om du vill boka mig som fotograf är du varmt välkommen att kontakta mig.

TERMS 

1. Beställning

När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om produkter, pris, fakturerings- och leveransadress. 

2. Leverans

Våra normala leveranstider är 3-5 arbetsdagar inom Sverige, och 3-10 arbetsdagar utanför Sverige beroende på vilket område du bor i.  Beställningar lagda på vardagar skickas senast 2 dagar efter att du har lagt din beställning.

Fraktkostnad tillkommer på alla ordrar. Vid beställningar till länder utanför EU står köparen för eventuell tull och moms.

3. Priser 

Alla priser i butiken SEK anges inklusive 25% moms.

 

4. Ångerrätt 

Vid köp av varor på webbplatsen har du som kund en lagstiftad 14 dagars ångerrätt som gäller från det att du har tagit emot en vara som du har beställt. Men vi på TUGGMOTSTÅND värnar givetvis om miljön och ser gärna att icke-nördvändiga transporter är att föredra - fundera hellre en extra gång på ditt köp istället för att skicka tillbaka. 

4.1 Vid nyttjande av din ångerrätt:
Du måste meddela att du ångrar dig via email.  I ditt meddelande ska ditt namn, din adress, e-postadress, ordernumret samt vilka varor som returneringen gäller framgå klart och tydligt. Du bör omedelbart och senast inom lagstiftad 14 dagar efter ångermeddelandet returnera produkterna till oss.

Om du vill utöva din ångerrätt står du för returfrakt och leverans samt skicket på produkterna vid retur, produkterna bör därför skickas välpaketerade och i ursprunglig förpackning. 

På återbetalningsbeloppet förbehåller vi oss rätten att dra av en summa för returkostnaden vilket är samma som fraktkostnaden du betalade vid beställning. 

 

5. Reklamation och klagomål 

Vi besiktigar alla produkter innan dessa skickas till dig. Skulle produkten ändå vara skadad eller felexpedierad när den anländer åtar vi oss i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning att kostnadsfritt åtgärda felet. Däremot står inte TUGGMOTSTÅND för eventuella fel eller slarv orsakade av posten.

Du måste alltid kontakta oss för ett godkännande innan du returnerar en defekt vara. 

Om vi inte lyckas åtgärda felet eller leverera en liknande produkt, återbetalar vi dig för den defekta produkten i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Vi står för returfrakt vid godkända reklamationer.

Vi förbehåller oss rätten att neka en reklamation om det visar sig att varan inte är felaktig i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Vid reklamationer följer vi riktlinjer från Allmänna Reklamationsnämnden, se arn.se.